Η Εταιρεία

Εργοστάσιο GKmobili
Εργοστάσιο GKmobili
Εργοστάσιο GKmobili
Εργοστάσιο GKmobili

Τα έπιπλα GK mobili, δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την άνεση και το στιλ που επιθυμείτε. Μοιραζόμαστε την ανάγκη σας να διαμορφώσετε το χώρο σας σε ένα περιβάλλον ζεστό και εκλεπτυσμένο και συμβάλλουμε σ’ αυτό κάνοντας το σπίτι, το ξενοδοχείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όπως πάντα ονειρευόσαστε, αφού κάθε κομμάτι της συλλογής μας έχει μέσα του την αγάπη μας για το έπιπλο.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από το σχεδιασμό, την επιλογή των υλικών, μέχρι την κατασκευή και την έγκαιρη παράδοση. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, τα έπιπλα GK mobili συνδυάζουν μοναδικά απλότητα και στιλ, προσφέροντας άνεση και αισθητική στο οικιακό, επαγγελματικό έπιπλο αλλά και στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, έχοντας ήδη εξοπλίσει πολλά καταστήματα εστίασης, cafe bar, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Τα έπιπλά μας κατασκευάζονται από εμάς γι αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητά τους. Η κατασκευή επίπλων δεν είναι απλά το επάγγελμά μας αλλά το μεράκι μας, η αγάπη μας για το έπιπλο, κι αυτό το έχουν νοιώσει οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Εγγύηση

Τα προϊόντα GKMOBILI κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας με σύγχρονες μεθόδους και με απολύτως ελεγμένα υλικά, εξασφαλίζοντας έτσι ποιότητα, που καλύπτεται από ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ της επιχείρησής μας (5 και 8 έτη)

Δωρεάν Μεταφορά

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ* τη μεταφορά – παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας καθώς και τη συναρμολόγηση – τοποθέτηση των επίπλων από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
*για παραδόσεις εκτός Αττικής χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως

Μελέτη Χώρου

Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ με σκοπό την επιμέτρηση του χώρου και την εκπόνηση μελέτης η οποία θα σας παρουσιάσει τις ιδανικότερες λύσεις για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και τις όποιες ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Δυνατότητα κατασκευής δείγματος

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας είναι οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι. Μη διστάσετε πριν το “κλείσιμο” της παραγγελίας να ζητήσετε ένα δείγμα* ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του μελλοντικού αποτελέσματος.