Έπιπλα καφετέριας – Έπιπλα για καφετέριες

Έπιπλα καφετέριας – Έπιπλα για καφετέριες

έπιπλα-καφετέριας-έπιπλα-καφετέριες

Έχετε καφετέρια; Σκέφτεστε να ανοίξετε καφετέρια; Κοντά μας θα βρείτε ότι θέλετε σε έπιπλα καφετέριας!

Εμείς εδώ στο  Gk mobili by Gotsopoulos  είμαστε κοντά στο σύγχρονο επαγγελματία στο χώρο της εστίασης, της καφετέριας, των ξενοδοχείων κοκ. Κοντά μας θα βρείτε και ποιότητα, και άμεση εξυπηρέτηση και ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε καφετέριες, εστιατόρια και χώρους εστίασης.

Έχουμε ποικιλία σε έπιπλα καφετέριας σε συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων. Σε κλασσική γραμμή, μασίφ, ξύλινα ή υφασμάτινα, έπιπλα της δικής σας επιλογής και της μόδας που εσείς επιθυμείτε να ακολουθήσετε.

Έχουμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά έπιπλα για καφετέρια, για το χώρο υποδοχής ή αναμονής, για το χώρο εστίασης, για ιντερνετ καφέ,
για όποιο χώρο έχετε και θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο και άνετο χώρο.
Κάντε μια δυναμική πρώτη εντύπωση για τους καλεσμένους σας που θα έρθουν στο χώρο σας να απολαύσουν τον καφέ τους με την παρέα τους.

Θέλετε να προσφέρετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα προκαλεί τους πελάτες να μπουν στο χώρο σας, και με την πρώτη ματιά θα εξασφαλίζει ότι θα αισθανθούν υπέροχα και θα επιστρέψουν και πάλι;
Θέλετε η καφετέρια σας να γίνει στέκι για νεανικό κοινό;

Αν ψάχνετε καρέκλες, γωνιακούς καναπέδες για το σαλόνι σας, τραπέζια, όμορφα σύνθετα, πάγκους κλπ είναι σίγουρο πως κοντά μας στη συλλογή επίπλων που σας προτείνουμε, θα κολλήσετε κι εσείς και οι πελάτες σας. Κάντε τους επισκέπτες σας να αισθανθούν άνετα στο χώρο σας με ένα από τα επιλεγμένα κομμάτια μας.

Αναλαμβάνουμε επισκευές επίπλων με συνέπεια και ποιότητα. Για εσάς που επιθυμείτε άμεση επιδιόρθωση σε φθορές στα έπιπλα καφετέριας που ήδη έχετε και χρησιμοποιείτε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Αναλάμβάνουμε αλλαγές στην ταπετσαρία, συντήρηση / επιδιόρθωση σε μαξιλάρια, σε ταπετσαρίες, μπράτσα, γεμίσματα σε αφρώδη υλικά, πούπουλα, κομφορέλ, ιμάντες ενίσχυση, ενίσχυση σκελετού κ.λ.π., αναπαλαίωση, λουστράρισμα, συντήρηση και επισκευή σε έπιπλα αντίκες κλασικά παραδοσιακά, μπερζέρων, καπιτονέ κ.λ.π Δείτε περισσότερα στις ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Μας έχουν εμπιστευτεί καφετέριες, ξενοδοχεία, ταβέρνες, επαγγελματικοί χώροι εστίασης κλπ. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές, για μελέτη του χώρου σας και αναλαμβάνουμε εμείς για σας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας σχέδια και τις προσφορές μας.