Έπιπλα ξενοδοχείου σε άριστη ποιότητα και ειδικές προσφορές

Έπιπλα ξενοδοχείου σε άριστη ποιότητα και ειδικές προσφορές

επιπλα-ξενοδοχείου
Ψάχνετε έπιπλα ξενοδοχείου στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές;
Τα ξενοδοχεία συνήθως έχουν απαίτηση στην αγορά τους σε έπιπλα ξενοδοχείου να αγοράσουν ανθεκτικά έπιπλα ξενοδοχείου, πολυτελή έπιπλα, που θα κρατήσουν στο χρόνο και στη φθορά σε σχέση με τα έπιπλα καθημερινής χρήσης. Και φυσικά όταν ένα ξενοδοχείο χρειάζεται ανακαίνιση, αυτό σημαίνει ότι θα ψάξει και θα κλείσει συμφωνία με την εταιρεία που μπορεί να προσφέρει την καλύτερη προσφορά που θα συνδυάζει ποιότητα και τιμές σε έπιπλα ξενοδοχείου.

Στην Gk mobili by Gotsopoulos θα ξενοιάσετε.
Κοντά μας θα βρείτε και ποιότητα, και άμεση εξυπηρέτηση και ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Έχουμε ποικιλία επίπλων σε συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων. Σε κλασσική γραμμή, μασίφ, ξύλινα ή υφασμάτινα, έπιπλα της δικής σας επιλογής και της μόδας που εσείς επιθυμείτε να ακολουθήσετε.

Καναπέδες και γωνιακοί καναπέδες, κρεβάτια, στρώματα, υποστρώματα, κεφαλάρια, κομοδίνα, τουαλέτες, καθρέπτες, mini bar, μπαγκαζιέρες, κουρτινόξυλα, ντουλάπες ανεξάρτητες ή και εντοιχιζόμενες, και όχι μόνο.

Έπιπλα ξενοδοχείου για τα εστιατόρια και καφετέριες ξενοδοχείου, και όχι μόνο. Κοντά μας θα βρείτε από τραπέζια, καρέκλες, τραπεζαρίες μέχρι και μπουφέδες.
Έπιπλα ξενοδοχείου για υποδοχή ξενοδοχείου όπως έιναι τα πάσα (paso bar), ράφια, σκαμπό, καναπέδες, γωνιακοί καναπέδες, τραπέζια κλπ.
Πολυκουζινάκια

Και φυσικά αναλαμβάνουμε επισκευές επίπλων με συνέπεια και ποιότητα. Για εσάς που δεν επιθυμείτε πλήρη ανακαίνιση των επίπλων του ξενοδοχείου σας αλλά άμεση επιδιόρθωση σε φθορές, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Αναλάμβάνουμε αλλαγές στην ταπετσαρία, συντήρηση / επιδιόρθωση σε μαξιλάρια, σε ταπετσαρίες, μπράτσα, γεμίσματα σε αφρώδη υλικά, πούπουλα, κομφορέλ, ιμάντες ενίσχυση, ενίσχυση σκελετού κ.λ.π., αναπαλαίωση, λουστράρισμα, συντήρηση και επισκευή σε έπιπλα αντίκες κλασικά παραδοσιακά, μπερζέρων, καπιτονέ κ.λ.π Δείτε περισσότερα στις ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Μας έχουν εμπιστευτεί ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρεσβείες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές, για μελέτη του χώρου σας και αναλαμβάνουμε εμείς για σας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας σχέδια και τις προσφορές μας.