Επισκευές επίπλων από τη GK Mobili

Επισκευές επίπλων από τη GK Mobili

Αναζητείτε τον ειδικό στις επισκευές επίπλων;
Εμείς με την πείρα που έχουμε στην GK Mobili αναγνωρίζουμε περισσότερο από τον καθένα την αξία που έχουν τα πράγματα και κυρίως τα έπιπλα που έχουν αντέξει στο χρόνο. Τα πράγματα αντέχουν στο χρόνο και επιθυμούμε τη συντήρηση τους όχι μόνο επειδή δενόμαστε μαζί τους συναισθηματικά, αλλά γιατί μπορεί να είναι και πολύτιμα και με λίγο κόστος να γίνουν ξανά σαν καινούρια γι’αυτό όταν ψάχνετε για επισκευές επίπλων επικοινωνήστε με τους ειδικούς και ζητήστε προσφορά.

επισκευές επίπλων

Τα έπιπλα μας παλεύουν με το χρόνο καθημερινά, παλεύουν με τη «μόδα» ενδεχομένως αλλά οι πιο δυνατοί εχθροί τους είναι το σαράκι, η φθορά και το σπάσιμο.
Κάποιες άλλες φορές απλά χρειάζεται η επιδιόρθωση στο σκίσιμο της ταπετσαρίας, του δέρματος, η φθορά στην μπογιά του. Αγοράσαμε κάτι καινούριο και θέλουμε να κρατήσουμε και το παλιό, αλλά δεν ταιριάζουν. Σε αυτή την περίπτωση ιδανική θα ήταν η αλλαγή χρώματος.

Το Λούστρο είναι το η επαφή του ξύλου με τον έξω κόσμο, είναι αυτό που προστατεύει το ξύλο, αναδεικνύει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του και αυτό που φέρνει σε αισθητική ισορροπία με το σύνολο της επίπλωσης του χώρου σας.

Η εμπειρία μας στην τέχνη του επίπλου μας έχει μάθει να σεβόμαστε και να το μεταχειριζόμαστε με σεβασμό ως προς την ιστορία και το χρόνο του.

Μη διστάσετε για όλες τις  Επισκευές επίπλων που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μία προσφορά από μας στη GK Mobili για σας και για τα έπιπλα σας – Οδηγός Συντήρησης Επίπλων και μικρές συμβουλές για σας.
Μπορείτε να τον κατεβάσετε ή να τον εκτυπώσετε εδώ!