Μυστικά #1 Πως καθαρίζονται οι λεκέδες νερού

Μυστικά #1 Πως καθαρίζονται οι λεκέδες νερού

Πώς να επιδιορθώσετε τη βρωμιά και τα μικρογδαρσίματα σε φινιρισμένα έπιπλα

Εκτός αν ζείτε σε μουσείο, τα έπιπλά σας καθημερινά δέχονται πολλά χτυπήματα. Υγρά Ποτήρια αφήνουν πίσω τους λευκούς δακτυλίους. Η καθημερινή χρήση φθείρει το φινίρισμα στις άκρες των τραπεζιών και των καρέκλων. Και έπειτα υπάρχουν όλα τα μικρά όπως οι γρατσουνιές, τα χτυπήματα, και τούφες που εμφανίζονται μυστηριωδώς σε ξύλινες επιφάνειες. Μην απελπίζεστε.

Αυτού του είδους η επιφανειακή ζημιά μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα χωρίς να παθαίνουν ζημιά τα έπιπλά σας ή και η τσέπη σας.

Φυσικά αν έχετε ένα θαυμάσιο κομμάτι επίπλου αντίκας, μπορεί να θέλετε να αφήσετε την επισκευή σε έναν επαγγελματία.

Πως καθαρίζονται οι Λεκέδες νερού

Λεκέδες Νερού:

Οι Λευκοί δακτύλιοι, που προκαλούνται όταν ο υδρατμός διαπερνά ένα φινίρισμα και έχουν ως αποτέλεσμα τους αντιαισθητικούς λεκέδες νερού, μπορούν να αφαιρεθούν με σκούπισμα τους απαλά με ένα πανί ελάχιστα εμποτισμένο με καθαρό αλκοόλη. (Σημειώνουμε ότι οι μαύροι κύκλοι υποδεικνύουν κατεστραμμένο ξύλο και απαιτούν την πλήρη αφαίρεση του γύρω του φινιρίσματος πριν από οποιαδήποτε επισκευή μπορεί να επιχειρηθεί.)
Προσοχή: η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ μπορεί να θαμπώσει το φινίρισμα.
Αν συμβεί αυτό, μπορείτε να επαναφέρετε μια σατέν λάμψη με το τρίψιμο του με ποιότητας 0000 μαλλί χάλυβα και κέρωμα.

Για να επαναφέρετε ένα γυαλιστερό φινίρισμα, χρησιμοποιήστε την αυτόματη πάστα στίλβωσης εφαρμοσμένη με ένα πανί. Για να εναρμονιστεί η επισκευή με το υπόλοιπο φινίρισμα, εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια του επίπλου ξεκινώντας από την κατεστραμμένη περιοχή και εκτείνοντας στην παρακείμενη επιφάνεια.

Μη διστάσετε για όλες τις  Επισκευές επίπλων που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εμπειρία μας στην τέχνη του επίπλου μας έχει μάθει να σεβόμαστε και να το μεταχειριζόμαστε με σεβασμό ως προς την ιστορία και το χρόνο του.