Μυστικά #2 Μεγάλες γρατσουνιές και φθαρμένες άκρες

Μυστικά #2 Μεγάλες γρατσουνιές και φθαρμένες άκρες

Μεγάλες γρατσουνιές και φθαρμένες άκρες

Η καθημερινή χρήση φθείρει το φινίρισμα στις άκρες των τραπεζιών και των καρέκλων. Μικρές ή μεγαλύτερες γρατσουνιές και φθορά στις άκρες. Τα κτυπήματα, ειδικά σε σπίτια με παιδιά, σκυλιά, γατιά κλπ.  Όμως μην απελπίζεστε. Για όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν λύσεις μικρές, και απλές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε πριν χρειαστείτε έναν ειδικό.

Αυτού του είδους η επιφανειακή ζημιά μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα χωρίς να παθαίνουν ζημιά τα έπιπλά σας ή και η τσέπη σας.

Φυσικά αν έχετε ένα θαυμάσιο κομμάτι επίπλου αντίκας, μπορεί να θέλετε να αφήσετε την επισκευή σε έναν επαγγελματία. Σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

gkmobili-water-Large Scratches

Μεγάλες γρατσουνιές και φθαρμένες άκρες έπιπλα σας:

Μαρκαδόροι ρετουσαρίσματος με μαλακή μύτη κυκλοφορούν σε μια ποικιλία αποχρώσεων ξύλου για να ταιριάζουν με τα κοινά βερνίκια επίπλων.
Χρησιμοποιήστε τέτοιο μαρκαδόρο για να χρωματίσετε μεγάλες γρατσουνιές ή άκρα στο έπιπλο σας όπου ο λεκές έχει φθαρεί.
Εφαρμόστε μόνο πάνω στις κατεστραμμένες περιοχές, και σκουπίστε αμέσως αν ο μαρκαδόρος ακουμπήσει στις γειτονικές περιοχές που είναι φινιρισμένες.

Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα στρώμα πάστας κεριού επίπλων πάνω από την επιδιορθωμένη περιοχή αλλά και σε όλη την παρακείμενη επιφάνεια για να δώσετε επιπρόσθετη γυαλάδα.

Μη διστάσετε για όλες τις  Επισκευές επίπλων που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εμπειρία μας στην τέχνη του επίπλου μας έχει μάθει να σεβόμαστε και να το μεταχειριζόμαστε με σεβασμό ως προς την ιστορία και το χρόνο του.